Squire Village

Although well maintained since 1972, Squire Village had an extremely monotonous appearance with a dull, depressing ambiance. The $12,000,000 rehabilitation focused on critical areas where new funds would create the most improvements in the residents’ lives.

 

The jewel of the development is a new 9,000 sf multi-use community building, conceived as a focal point for new desired enhancements for residents.

 

The five L-shaped buildings’ wing intersections had “dead” storage space. These wasted areas were transformed into two-story lofts with high window walls bringing sunlight to both the downstairs and upstairs. These dramatic new units are in demand.

Squire
Squire
Squire
Squire
Squire
Squire
Squire Village
Squire Village
Squire Village
Squire Village
Squire Village
Squire Village
Squire Village
Squire Village
Squire Village
Squire Village
Squire Village
Squire Village

© 2019 by PAUL B. BAILEY ARCHITECT