© 2019 by PAUL B. BAILEY ARCHITECT

Kitchen Renovation

For this kitchen renovation, openness and efficiency were the paramount goals, responding to the needs of the client. The opening of the space to a revised family dining area with views of the pleasant backyard, was combined with a closely grouped and well laid out workspace with all components easily at hand.

For this kitchen renovation, openness and efficiency were the paramount goals, responding to the needs of the client. The opening of the space to a revised family dining area with views of the pleasant backyard, was combined with a closely grouped and well laid out workspace with all components easily at hand. The traditional forms of the custom‐made cabinetry were partially inspired by existing pantry cabinets which had to be removed. The kitchen successfully integrates traditional forms with contemporary space planning and state‐of‐the‐art appliances.